Allmänt

Loxy i nya step-in selen!

loxystep1Loxypojken i sin nya svarta step-in sele med tuff blingad döskalle på kopplet. smiley

Jag är verkligen supernöjd med den här selen. Den är lätt och smidig att ta på och av, justerbar och går att ha över kläderna t.ex. regnjackan eller tjocka hösttröjan. Helt perfekt. Kopplet är lite kort, så jag kommer nog byta ut det till flexikopplet som jag alltid har på promenaderna, men i stan eller när vi åker iväg nånstans så vill jag alltid ha ett kortare koppel och då blir detta helt perfekt! smiley

 

 

 

 

 

 

loxystep2

 

Loxy är ju van vid sele och verkar inte tycka att den här var något märkligare än puppiaselarna, även om de sistnämnda nog ändå är mer bekväma. Men den är ändå en sele och fyller den funktionen jag är ute efter – säkerheten när man använder flexikoppel. Men att den har en bra funktion behöver ju inte utesluta estetiken, så jag är jätteglad för att den samtidigt är så snygg! Får väl se om det kanske blir en lite mer ”sommrig” step-in till våren… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...