Inredning & design Inredningsprylar

Webtips & Shopping – pId.Se

pid1

Jag hittade lite grejer på pId härom dagen som jag definitivt skulle kunna tänka mig här hemma. Problemet är bara att jag har två stilar som tycker lika mycket om, denna och den lite mer lantliga Shabby Chic-stilen. Dom är inte helt förenliga tyvärr…*skratt* Så innan vi får tag i vår nya lägenhet så måste jag bara bestämma mig. smiley Hur som helst, här är lite grejer som gärna får flytta hem till mig, oavsett vad jag bestämmer mig  för.

pid2

Kanske inte världens mest praktiska matskål, men åhh så läcker! smiley För att inte tala om den matchande foderburken. Jag har inte hittat någon än som jag har gillat så mycket att den har fått komma hem hit, trots att det var flera månader sen jag bloggade om foderburkar, men den här är verkligen läcker!

pid3

Toksnygga kaffeskedar i lite ovanlig design och en godisskål så snygg att man nästan skulle vilja äta upp själva skålen. smiley

pid4

Det här tidningsstället hade passat perfekt, oavsett vilken ”stil” jag än väljer att satsa på. Hur som helst blir grunden vit, och jag älskar de här enkla, rena linjerna.

pid5

Ett par detaljer till matbordet. En riktigt fräsch vattenkaraff med propp i gummi och rostfritt stål och enkla men otroligt vackra servettringar.

pid6

Sist ut, en klocka – enbart bestående av visare i silverfärgad aluminum. Den här är toksnygg som den är, både på en vit eller kanske svart vägg. Men ett tips är att själv måla eller med hjälp av shabloner eller klistermärken, sätta sifforna direkt på väggen. Jag tycker den är sjukt snygg och den har varit på tal länge här hemma, så det är inte helt omöjligt att det här blir vår nya klocka. smiley

Alla produkterna i detta inlägget kommer ifrån PID.Se, se hemsidan för info och priser.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...