Allmänt

Regnig tisdagsmorgon…

bloggfoto15

 

God morgon på er!

 

Ännu en gråtrist och regnig morgon. Men det är drygt 8 grader ute, så det är ju inte så kallt i allafall. Dock vet jag en liten skrutt som kommer släpa tassarna efter sig när vi går ut… *s* Jag avskyr verkligen sånt här väder, men Loxy är nog om möjligt ännu värre. Han går med böjd nacke och vingliga tassar exakt 3 meter bakom mig.. (det är så långt som flexikopplet räcker..*s*) och så fort jag stannar till lite så tvärstannar han också och gör en helomvändning hemåt. Snacka om att avsky att vara ute i blöta. 😛

 

Idag blir det nagelpyssel här hemma, jag tänkte testa lite nya lacker på de färdiga gelénaglarna jag har. Och så hoppas jag att mina beställda varor kommer snart. Massa roliga nageldekorationer! 😀

 

Men nu ska jag först ta en kopp kaffe till och vara lite morgonsocial med min käre sambo. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet-resize12

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hej vännen:) Tack för din kommentar:D Jag blir SÅ glad<3
    Ja det är jätteroligt, jag gillar Spa och Hudvård bäst:D Igår kväll var det kvällsöppet och då kom en mamma och dotter från stallet som är jättesnälla och gulliga:) Jag fick göra en specialansiktsvård på dottern, hon är 10 år och vi brukar ha jätteroligt i stallet så det var superroligt:D

    Det ska bli roligt att se dina nagelkreationer senare (om vi får det?=) Du är så duktig och jag blir såå avundsjuk på alla grejor du har;) Hihi åh tänk om jag kunnat köpa så mkt direkt:D Men jag ska vara glad att jag får hålla på med coola grejor på salongen och här hemma har jag iaf 50 vanliga nagellack:) hihi.

    Hälsa Loxy och Håkan:) Kram<33

Kommentarer är stängda.