Naglar Skönhet & hälsa

Min senaste beställning av nageldekorationer

dekobest-2

 

Söta va?! 😀

 

Det här är en del av det jag har beställt till mitt nagelpyssel från Melba.se. Dekorationer i form av små frukter, blommor och rosetter. Dom är inte många millimeter stora. =)) Jag valde att beställa färdigskurna dekorationer den här gången, för att prova på dem lite. Då är det 20 stycken i varje påse. Men man kan också välja att beställa en hel..ja, vad ska man kalla det..? Stav? Jaja, en sån  här i allafall. 😉

 

dekobest-5

 

Utav en sån här ”stav” kan du skära ut ca 100 dekorationer, och en sån här kostar 50:-. Jag kommer säkert beställa såna här också sen, men jag testar mig fram med den mindre mängden färdigskurna först. 🙂

 

dekobest-4

 

En litet tips på vad man kan göra med de här nageldekorationerna.

Det är ju en ganska speciell grej, men jag tycker det är kul och det ska definitivt blir roligt att dekorera med de här. 😀 Många tycker säkert att det här är i mesta laget..haha! Men jag tycker det är kul att lägga ner lite extra glam på naglarna. 😛

 

dekobest-1

 

Förutom frukt- och blomdekorationerna beställde jag även såna här yttepyttesmå pärlor. Jag har märkt att jag gärna använder dem ofta, så jag kommer försöka samla på mig så många färgvarianter som möjligt. Idag valde jag laxrosa, ljusblå och svarta pärlor.

 

Alla ovanstående produkter har jag beställt på Melba.se som även har massor med snygga kläder, skor och accossearer och en hel del andra nageldekorationer, så som rhinstones i olika färger och former.

Även bilderna kommer ifrån Melba.se

 

Förutom detta, så har jag gjort ytterligare en beställning som jag ser fram emot att få testa.

 

dekobest-3

 

J-Nails.se beställde jag tre paket med färgad gelé. Det är 12 små burkar i varje paket, och det ena paketet är i pastellfärger, det andra i neonfärger och det tredje med glitterfärger. De här geléerna kan man skapa massor av fina saker med, bland annat egna blommor eller andra mönster som man sedan härdar som vanligt i UV-lampan.

 

De här geléerna kommer alltså ifrån J-Nails.se som är en riktig favoritbutik när det gäller nagelprodukter. Jag har beställt därifrån tidigare och dom har en superbra service och är otroligt hjälpsamma och trevliga om man behöver råd och tips.

Fotona har jag lånat från JNails.se.

 

Nu ska jag sätta mig vid nagelbordet igen och pyssla med det jag har hemma. Förhoppningsvis kommer mina nya varor i morgon eller övermorgon. Det ska bli såå  himla kul! 😀

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

  1. säger:

    hej
    jag tycker att din blogg e så fantastiskt snygg. Hur har du gjort för att få varje inlägg till ett blad och med de vackra blommorna övers och underst???
    Kram Michaela

  2. säger:

    Jösses vad tufft med frukterna i dekorationen 🙂 riktigt snygga!
    Glöm inte att jag kommer i morgon 😉
    Kika på dom här två länkarna: Tokläckra villha leggings på bubbleroom 🙂

    http://www.bubbleroom.se/produkt/vila/25535/cleave-jeansleggings.aspx

    http://www.bubbleroom.se/produkt/vila/25257/skinnleggings.aspx

    puss puss

  3. säger:

    Oh nu börjar jag gå! jag vill ha fräscha fruktnaglar! jar är som dej, sånna dära grejjer älskar jag!

  4. säger:

    fint ^^

  5. säger:

    det där är ju så himla fint, har sett det på fokis blogg. skulle också vilja kunna dekorera mina naglar! men måste man ha lösnaglar då? tycker det är sååå fult med långa naglar.

Kommentarer är stängda.