Allmänt

Middagsvila – hela dagen!

middagsvila1

Hrm..ja, det finns väl egentligen inte så mycket att tillägga… *skratt*
Jag har fått lite gjort med nya sidorna på Hräsvelgs hemsida idag, men det har gått i snigelfart och hjärnan har inte riktigt hängt med. 😉 Till slut fick jag gå och lägga mig för då höll jag dessutom på att frysa ihjäl – och svettas ihjäl – om vartannat, precis som det brukar vara när man har influensa eller vad man nu ska kalla den här åkomman. Jag bryr mig ärligt talat inte om vad den heter, jag vill helst bara bli av med den. *s*

*

Nu har Håkan kommit hem ifrån mc-lokalen där dom har varit idag och kopplat in lite lysrör och andra grejer, och nu står han i köket och lagar middag. Min underbara sambo! I går blev det bara varma mackor till middag för mig, jag orkade helt enkelt inte ställa mig vid spisen. Så det ska verkligen bli supergott med riktig mat idag.

Sen får jag se om jag orkar sätta mig vid datorn en stund igen och ladda upp de nya sidorna till Hräsvelgs websida, annars får det snällt vänta tills i morgon. 🙂 Jag har egentligen avsatt ett par timmar, tre dagar i veckan när jag ska uppdatera sidan, men nu så här i början med de här nya sidorna så lägger jag in nya foton allt eftersom de kommer in på mailen. Det är medlemmarnas egna sidor, med bland annat hojar dom har haft upp genom åren. Riktigt kul att se! 😀 Kika gärna in om ni är intresserade av sånt.

*

Men nu ropar mitt hjärta att maten är klar, så jag ska ta och äta lite. Men jag återkommer säkert lite senare med lite kvällssnack. 😉
Ha en fin kväll alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...