Allmänt

Cupcakesprylar!

cupcakesakerkollage1

Surfade runt lite på olika cupcakessidor igår, och så hittade jag det här på ”All Things Cupcake”. Egentligen vet man inte om man ska skratta eller gråta..haha! Men det verkar uppenbarligen som om det här med cupcakes är som en livsstil för många ”over there”. Fast jag måste erkänna att vissa grejer var riktigt roliga, och många var jättesöta! smiley Om inte annat så hade det ju varit kul med en cupcakes-tshirt eller förkläde att använda just när man håller på med dem. smiley Jag äger faktiskt inget förkläde, så mina kläder brukar oftast ha ett antal nya färger när jag har bakat. *s*

Det här är bara ett litet urval av allt som fanns där. Man kunde även hitta hundhalsband med matchande koppel, kepsar, kuddar..ja you name it! Allt med cupcakesmönster. Hehe! Så är du cupcakes-frälst så ska du absolut kika in där. smiley

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...