Allmänt

Alla Hjärtans Dag-tips!

valentineideerkollage1

Det är ju inte långt kvar till Alla Hjärtans Dag, och jag vet aldrig vad jag ska köpa till Håkan då. Det är precis hopplöst! Visst finns det en del grejer jag vet att han skulle bli glad för, men hur romantiskt är det att köpa ett nytt motorcykelstyre eller ett avgassystem?? Haha! smiley

Men jag har hittat lite saker jag jag vill ha. smiley Egentligen hur mycket som helst..haha! Men en stekpanna som man kan steka hjärtformade ägg & pannkakor med är ju bara så charmigt! Rött har jag väl inte i köket egentligen, men jag tyckte ändå att kökshandukarna med hjärtan på och matchande disktrasor var hur söta som helst. Har du aldrig varit inne på Bluebox.se så rekommenderar jag starkt ett besök där. Dom har sjukt mycket roliga saker!

valentineideerkollage2

För att inte tala om goda saker! smiley Mängder med härliga praliner som kan få en chokladberoende som mig att börja dreggla…*s* Och i så himla läckra askar. Kolla den längst ner till vänster. Tre små lådor som man drar ut, som i en liten byrå. Vill ha! smiley

Men nu var det Håkan det gällde. Är det någon som har något förslag på vad man kan köpa till en kille som inte vill ha nåt? Bortsett ifrån en massa Harley-Davidson prylar då förstås. smiley

Vad ska du ge din älskade på Alla Hjärtans Dag i år?

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...