Mat & Bak Vardagsbetraktelser

Mina senaste cupcakes

cupcake14

Jag körde på en lite enklare variant idag, och för första gången använde jag smörkräm i stället för frosting. Faktiskt första gången jag gjorde egen smörkräm överhuvud taget. smiley Jag smaksatte den med starkt bryggkaffe, eftersom jag inte hade snabbkaffe hemma, som man egentligen brukar använda. Men det blev riktigt gott i allafall. Jag skulle nog kunnat tänka mig aningen mer kaffesmak, särskilt i själva kakan, men nu har jag införskaffat rätt kaffe, så det ska bli kul att se hur det blir nästa gång. Dekorationen består endast av ett par blommor i sockerpasta, med en liten strösselkula i mitten, och några hjärtformade, lite större strössel.

cupcake15

 

 

 

Jag tyckte i allafall att dom blev riktigt goda, och det tyckte Håkan också, vilket var huvudsaken eftersom det var han som beställt dem. smiley Det ska bli roligt att prova lite andra smaksättningar på smörkräm efter hand, men kaffesmak var definitivt en höjdare för den som gillar kaffe.

 

 

 

 

 

fika1

 

Ett par andra tyckte också om mina senaste. *s* Mamma och brorsan var nere på en liten kvällsfika med en kopp kaffe & en cuppies såklart. smiley Får se vad det blir för något nästa gång, men jag har i allafall inhandlat lite småsaker idag, bland annat ett par påsar Marianne-kross. Alltså karamellen Marianne, fast i en krossad variant som man har i bakverk. Det ska bli riktigt spännande! Och så köpte jag ett paket After Eight, så choklad-mint är också på gång. =)) Kanske till nästa lördag..smiley

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...