Inredningsprylar

Roliga somriga prylar!

somrigt1

 

Nu har jag visserligen tummen mitt i handen när det gäller snickerier och sånt där. Men jag är fullkomligt övertygad om att jag skulle bli en supersnickare om jag bara hade rosablommiga verktyg att arbeta med. smiley *skratt* Dom här verktygen hittade jag på Bluebox.se såklart. Vart annars? smiley

 

 

 

 

somrigt2

 

 

Lite fler roliga prylar från Bluebox. Den där sekatören kan man ju inte bli annat än glad av! smiley För att inte tala om dom supersöta små rivjärnen för tex parmesan eller muskot. Ingenting jag skulle ställa undan i ett skåp i allafall. smiley Den där kon är ju lite speciell. Dom har mängder med såna där kor i olika färger, och det är väl kanske inte det första jag skulle klicka hem precis, men vill man göra en liten god gärning samtidigt som man shoppar, så ska man ta en sån där ko också. Det är en replika ifrån den världsturnerande utställningen CowParade, och 10 kronor från varje ko går till BRIS och 10 kronor till Astrid Lindgrens barnsjukhus.

somrigt3

 

 

Sist var jag bara tvungen att lägga ut dom här härligt somriga utemöblerna. På balkongen har jag redan en större utemöbel, men en av de här hade varit helt perfekt på framsidan här hemma, utanför ytterdörren. Den flerfärgade är kanske roligast, men jag bara älskar vallmo, så den röda skulle jag helt klart välja. Nu längtar jag ännu mer till sommaren, och att få plocka fram mina dynor till balkongstolarna igen.

Vad har du för trädgårds/balkongmöbler?

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...