Allmänt

Grå och regnig morgon…

tecknad-katt7

 

God morgon på er ute i stugorna!

 

Om nu morgonen är så god..? Här öser regnet ner och ser ut att ha gjort det hela natten att döma av hur det ser ut ute på balkongen. Loxy som har varit så morgonpigg den sista tiden har inte ens vaknat ännu, så jag är helt övertygad om att han har hört att det regnar ute. Det kommer förmodligen sluta med att jag får gå in och tvinga upp honom och ut på en morgontur, annars kommer han ligga därinne under mitt täcke och trycka hela förmiddagen. *s*

 

cutecolorsloveicon3

 

Det blev en ganska sen kväll igår innan jag kom i säng. Jag hade en hel del att ta vara på här hemma efter mitt ”trädgårdsarbete” inne i vardagsrummet. *s* När det gäller småplantorna så höll jag på att bli knäpp här! Jag sprang och kollade termometern var 5:e minut typ, för att se hur graderna höll sig inne i växthuset och såg till min fasa hur dom sjönk sakta men säkert. Till slut gick jag in och kollade väderleksrapporten och hur det skulle se ut, och efter att ha konstaterat att nattempen skulle sjunka till bara +5 så packade jag alla krukor på två stora brickor och bar in dem igen. Och då hade jag byggt upp värsta solskyddet över växthuset med hjälp av lakan och klädnypor innan, som bara var att riva ner. Jisses, säger jag bara! Vilket himla pyssel! *skratt*

Efter många om och men och mycket huvudbry, så fick i allafall alla plantorna flytta in i arbetsrummet där jag lät fönstret stå på glänt för att få det lite svalare där inne, vilket naturligtvis resulterade i att jag höll på att frysa ihjäl när jag gick upp i morse.

Har alla såna här tokproblem med sina fröodlingar? *fniss*

 

cutecolorsfee1

 

Nu ska jag i allafall kika in och se om jag kan få liv i min regnrädda hund inne i sängen, och ta ut honom på en kissetur och sen är det dags för lite morgonkaffe här. Dagen inbjuder inte direkt till några utomhusaktiviteter så jag ska sätta mig vid symaskinen en stund idag. Jag har lite olika saker liggande som har samlats på hög och måste sys.

 

Ha en jättefin dag alla, trots det trista vädret. Förhoppningsvis har vi solen här snart igen. 🙂

På återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...