Allmänt

Mina nya HD-boots! =))

  

Dessa läckerbitar kom min goa sambo hem med till mig härom dagen. smiley Vi såg dem för längesen på nätet, men det har inte varit lätt att få tag på ett par. De få ställen som sålde dom hade bara ett fåtal exemplar hemma, och aldrig i min storlek. Men så till sist lyckades Håkan spåra upp ett par i nere i Helsingborg, och när en av våra vänner skulle ner dit, så fick han i uppdrag att köpa med sig ett par hem.

”Snygga, men hur 17 ska hon kunna gå på dem?” var hans kommentar… *Skratt* Jag kan härmed försäkra honom om att det går alldeles utmärkt. Så himla synd bara, att mc-säsongen är så gott som över för den här gången. Men då blir det förstås tokkul att plocka fram dem till nästa säsong. Dom ensamma är ju nästan skäl nog att ge sig ut och åka.. haha! Inte ett dugg fåfäng.. smiley

Fram till dess får jag väl nöja mig med att trippa omkring i dem hemma…de är kanske liiite för speciella för att ha till vanliga vinterkappan. *s*

// Indra – på coola stilettklackar… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...