Allmänt

Slut på denna måndagen…

loxyevening12

 

Hej därute alla!

 

Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har mest fått ligga i sängen idag, huvudvärken har inte velat ge med sig. Men jag fick i allafall klart kålpuddingen till middag och mor var här och åt middag med oss. Sedan var det bara att placera sig på soffan igen. Men just nu känns det ganska okej så förhoppningvis är allt borta i morgon – hoppas jag..

Jaha, annars då? Det finns inte så mycket mer att säga om den här dagen. Det har regnat av och till och varit riktigt höstgrått i dag trots att det har varit ganska skönt ute. Men någon spårrunda med Loxy blev det ju inte ändå på grund av huvudvärken, så det sparar vi till någon annan dag. I stället fick han leka lite med ett av sina aktivitetsspel från Nina Ottosson idag, vilket är nästan lika kul. I allafall får han loss godis från det också, och det är väl huvudsaken för den där lilla matgalningen. 😉

 

Nu är det snart dags för sista kvällsturen och sen säger vi god natt för ikväll. Det blir en tidig kväll men hellre det än ytterligare en dag med huvudvärk. Håll tummarna för att jag sover bort den i natt. 🙂

 

Må så gott alla, och ha en bra natt. På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Kan det vara ”höststormen” inatt som bråkat med dig också, jag hade jätteont hela dan igår och inatt.. stön!

  2. säger:

    Att slösa pengar är lätt, men att spara pengar kan vara mindre lätt. Titta på sparapengaridag för att hitta spara pengar tips.

Kommentarer är stängda.