Allmänt

Bästa tv-kvällen…

tecknad-fika1

 

Hej därute alla!

 

Då var middagen avslutad och fikat står på bordet. Ikväll hade vi brorsans hembakade kaka till kaffet och den var helt sjukt god! 😀 En mjuk kaka, liknande sockerkaka, men med en tokgod kolasås över hela kakan. Yummie! 😛 Undra just om jag kan lyckas norpa åt mig det receptet… 😉

 

Nu är det ”2 1/2 men” som gäller och sen fortsätter kvällen med först ”Bones”, ”Criminal minds” och sist ”Fringe”. Äntligen torsdag! Bästa tv-kvällen! =))

 

Vad ska ni hitta på ikväll då? 😀 Blir det en tv-kväll också eller har ni nåt annat kul för er? Jag hade egentligen behövt fixa klart mina naglar som jag påbörjade idag men det får faktiskt vänta. Jag har suttit i manikyrhörnan precis hela dagen. Det blev inget besök till min systerdotter idag. Jag har blivit tokförkyld och har tusan sån värk i kroppen idag så vi beslutade oss för att inte ta någon risk när det gäller Saphira, om jag nu är på väg att bli sjuk. Saphira är vaccinerad mot SI men det finns ju en hel del annat som hon kan smittas av. Det måste ju faktiskt inte vara influensan bara för att man blir sjuk. Vi får väl se hur jag mår i morgon.

 

Hoppas ni får en riktigt mysig torsdagskväll alla! Nu ska jag plocka fram mina ostbågar och min påse med Turkisk peppar, krypa upp i soffan med en filt och njuta av massa bra tv-program. 😀

 

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jag har inte bestämt mig riktigt, men iallafall en 15kg till vill jag går ner. Det går lite trööööögt nu, men det är bara att kämpa på.

    Hoppas du får sova lite bättre inatt.
    Kram kram!

Kommentarer är stängda.