Allmänt

Dagens Vill-ha

dogclothes1

 

Dagens Vill-Ha är de här två jättetuffa tröjorna som kommer ifrån Pinkaholic, den svarta är i polyester och den mönstrade i 95% bomull och 5% spandex. Jag måste nog ta mig ett prat med Anna på Posh Pooches – igen! *skratt*

 

 

 

 

 

dogclothes2

 

Nästa sak på önskelistan är de här tuffa små tröjorna som även fungerar som en sele med en koppelring fastsatt på ryggen. Dom måste ju vara helt perfekta nu på hösten innan det är så kallt att man behöver ha varmare jackor.

 

 

 

 

 

 

 

 

dogclothes3

Dessutom är dom verkligen jättesöta tycker jag. smiley Jag använder oftast sele på långpromenaderna eftersom Loxy inte kan släppas lös. Så jag vill gärna ha flexi på honom, och samtidigt måste han ha något på sig nu när det börjar bli kallare. Här slår man ju flera flugor i en smäll. smiley Den här tröjselen hittar du på Le Chien.

dogclothes4

Sist ut av dagens önskemål kommer den här toksöta regnjackan. smiley Loxy’s regntäcke gick sönder för ett tag sen, både i sömmarna och i spännet, det har hängt med länge, så jag har varit på jakt efter en ny regnjacka eller regntäcke till honom ett bra tag. Den här tyckte jag bara var såå himla söt! =)) Är det fler som har samma smak som jag, så hittar ni denna på Small To Big.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...