Skönhet & hälsa

Schwarzkopf – got2b

spray1

Jag var ju ganska sent ute för att köpa en present till Nicole när vi skulle dit i lördags, men jag visste vad hon ville ha och att det fanns att få tag i på de flesta ställen, även en lördagseftermiddag.

Nicole har, liksom jag, blekt sitt hår blont och gör nu allt hon kan för att vårda håret så att det inte ska bli slitet och sprött. Så vårdande hårvårdsprodukter stod högt upp på hennes önskelista, något vi dessutom hade pratat om bara några kvällar tidigare. Så i mellan bullbak och födelsedagsmiddag åkte vi iväg för att köpa present och då hittade jag de här. Schwarzkopf är ett märke jag både tycker om och litar på, jag använder det själv för det mesta. Och dessa, kanske framför allt hårlotionen, uppfyllde alla de önskemål som Nicole hade. Inte bara är den vårdande för torrt och sprött hår, den skyddar även mot värmen i t.ex. plattången eller hårfönen, den motverkar frissighet och flygighet och gör håret luftigt och lätt att arbeta med.

Dessutom, nu när det skulle vara en present, så var det ju en extra bonus att flaskorna var jättefina i rosa och gult, och en kedja hängande på varje flaska med söta små charms i form av bland annat ett hjärtelås och en nyckel, plus en liten hjärtformad ”diamant”. Ytterligare en bonus är att både hårlotionen och sprayen som jag köpte också, doftar något alldeles otroligt gott! Även sprayen är skyddande, motverkar flygighet och fixerar frisyren utan att den blir stel. Produkterna är alltså riktigt bra, förutom att dom är ett vackert blickfång på badrumshyllan. Jag kunde nämligen inte låta bli att köpa likadana till mig själv också, så jag har faktiskt provat dem. smiley Även Nicole var jättenöjd med dem, och vår mor, som också provade dem, var enormt nöjd med resultatet. Tänk bara på att less is more när det gäller lotionen. Den är perfekt i lagom mängd, men tar man för mycket tenderar håret i stället att bli för tungt och nästan lite fett.

Men av det jag har sett av produkterna hittills, så kan jag starkt rekommendera dem. Ca-pris 70:-/styck och de finns i de flesta välsorterade butikerna, själv hittade jag mina på Maxi. smiley

spray2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...