Allmänt Personligt

Nattaprat igen…

candle7

 

Hej på er där ute i natten alla!

 

Hoppas ni sover gott och inte gör som jag – sitter och slår ihjäl tid vid datorn igen. Än har jag inte fått sova en blund och nu är klockan 03.15. Men nu har jag sovit bra några nätter så än så länge är det ingen fara det här. Jag är inte ens trött, utan mest frustrerad eftersom jag vet hur väl jag behöver sova. Men det kommer väl förr eller senare.

 

Jag brukar aldrig ha problem med någon form av oro eller andra nattliga grubblerier, det är inte det som gör att jag inte kan sova. Men i natt har jag faktiskt varit en smula orolig för min scooter måste jag säga. Det händer tyvärr en hel del med scootrarna här i området. Dom stjäls, slås sönder och så vidare – gång på gång – speciellt på helgerna när gäng med dyngfulla ungdomar drar igenom området här på nätterna. Och det är just vad som har pågått här i natt. Jag har legat och lyssnat på vrålen och skriken här utanför ett bra tag, smugit upp och kikat ute på balkongen för att hålla koll på om dom varit på väg in mot våran gård och sedan varit ute och kollat till scootern ett par gånger. Det här är verkligen ett jätteproblem alla vi boende har här uppe i vårt område. Det här nämligen oftast inte ”våra egna” ungdomar, utan bekantas bekanta eller fullkomliga främlingar som drar omkring här, hitlockade av ryktet om att det ska vara ett exklusivt område. (lite överdrivet enligt min åsikt, men rykten kan vara nog så farliga). En sån här natt är jag förstås väldigt glad att jag har ett hyperkänsligt larm, även om jag inte riktigt vet vad jag skulle göra om det gick därnere? Rusa ner? Till ett gäng överförfriskade tonårskillar som vill ha fortskaffningsmedel ner till stan? Nja…? 😛

 

***

 

Men nu har det faktiskt blivit lite lugnare under tiden jag har suttit här och bloggat. Jag hör dem fortfarande, men på mycket längre avstånd. Förhoppningsvis tog dom en annan väg i natt. Det här är ju knappast något man sitter uppe och vakar över varenda helg, men när jag nu ändå råkade vara vaken så skadar det ju kanske inte att ha ett extra öga nedåt gården. Vi är många här som mer än gärna skulle vilja lägga vantarna på en och annan som stulit och slaktat scootrar för oss här.

 

***

 

Det får dock bli en annan natt, för nu ska jag försöka se om jag kan få mig lite vila så jag åtminstone orkar stå på benen i morgon. Det är nämligen dags för årets Bakluckeloppis här i området igen, och det brukar vara en riktig höjdare! 😀 Så är det någorlunda okej väder i morgon så är det dit jag ska under förmiddagen.

 

Må så gott alla, och sov gott ni som inte krupit i säng ännu. Och till er alla – ha en fin morgon! 🙂

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...