Allmänt

Dags att krypa i säng…

loxynanighuvud1

 

God kväll på er alla!

 

Det börjar bli dags för mig att krypa i säng. Jag ska bara kika klart på ”The secret millionaire” först som jag har legat i soffan och slötittat på. Det har varit en härlig dag idag också, lilleman och jag har till och med varit ute på en lite längre prommis idag och sträckt på benen. 😀 På eftermiddagen åt jag jordens godaste middag nere hos mamma som min bror hade lagat. Jag vet inte riktigt vad det är han har i, men det är en typ av köttgryta med marinerade vitlöksklyftor i som är helt sjukt god! Jag måste sno av honom det där receptet nångång. 🙂

 

Jahapp, sen har jag faktiskt mest tagit det lugnt. Jag har dragits med huvudvärk hela dagen så jag har inte vågat pressa mig själv för hårt så jag inte ska bli totalt utslagen igen. Det är rena mardrömmen. Jag får ta itu med alla måste-saker i morgon i stället, för då hoppas jag att jag är helt bra igen. =))

 

Men som sagt, nu är det sängdags för lilleman och mig. I morgon har vi vårt hjärta hemma igen. 😀

Ha en fortsatt mysig kväll alla, och på återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Visst är The secred millioner bra?? ( ursäkta ev stavfel…) Det ser vi på även här hemma. Hoppas migränen är bättre idag! Håller med ang vavvor, önskar jag hade vetat för länge sen vilken underbar ras det är och inte trott på alla fördomar under alla år. Nu har jag gått miste om många härliga år med en underbar ras. Men snart så :-)!
    Ha en trevlig onsdag, utan migrän/Malin

Kommentarer är stängda.