Allmänt

Regnig morgon…

regn11

 

God morgon på er därute i regnet! 🙂

 

Här regnar det i allafall idag, och det är nog första gången på många år som jag blivit glad över regn. 😛 Det är nämligen mildgrader också, så nu får det gärna regna ordentligt så all snö smälter bort. 😀

Idag mår jag bra igen, och jag hoppas verkligen att det håller i sig ett tag nu. Som vanligt så har man planer på tusen saker man vill göra efter ett migränanfall, ett perfekt sätt att hamna där igen. *s* Så nu ska jag sätta mig i lugn och ro och välja ut några av måste-sakerna, och några av vill-sakerna. 😉

Men först ska jag väcka min sömntuta till hund och ta ut honom. Jag tror dock att han redan är vaken, han har bara hört att det regnar… *s*

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. SKönt med lite regn om det bidrar till att snön smälter och våren kommer fortare 🙂 Hoppas du får en bra dag.

 2. säger:

  Hej vännen,

  Hoppas att allt är bra med dig!!
  Vad härligt att höra att det regnar, regn för mig är riktiga vår och höst tecken. Och eftersom det är vår vi ska ha så är det väldigt glädjande så denna hiskliga snö nu försvinner. Jag blir lika glad varenda gång jag tittar ut genom kontorsfönstret och ser att solen strålar.
  Hoppas att du får en bra dag!!
  Kram

Kommentarer är stängda.