Allmänt

Bakluckeloppis idag?

loxymorgon91

 

Nej, någon vidare God morgon är det väl inte idag heller precis, trots att det faktiskt skulle vara uppehåll, skiftande molninghet och sol idag. Men å andra sidan är ju klockan faktiskt bara lite över sex än så länge, så jag får väl ge det ett par timmar till. Just nu är det i allafall riktigt ruggigt ute, med regn, blåst och bara lite drygt 6 grader… Ljuva maj….  😉

 

cutecolorsplantflower3

 

Idag hade det ju faktiskt varit lite extra trevligt med sol, eller i allafall regnuppehåll, för som jag nämnde i mitt lilla nattasnack så är det återigen dags för årets Bakluckeloppis som vi brukar gå på. Det har ju blivit oerhört populärt att stå och sälja sina prylar från bilens bagagelucka, och för varje år poppar det upp fler och fler bakluckeloppisar runt om i stan med omnejd. Men hittills har vi hållt oss till Byttorps IF som vi tycker är både trevligt och välorganiserat. Vi hade faktiskt några vaga planer på att hyra en plats och kränga av lite prylar själva i år, men vi hann faktiskt inte. Det hade krävt ett enormt krafttag i källarförrådet, något som lär ta minst en helg i anspråk, så det blir nog Blocket eller Tradera som gäller framöver i stället. Vi har så mycket grejer därnere som vi inte behöver så det inte är klokt!

 

 

nikki21 

Hur som helst – det finns ytterligare ett skäl till att jag hoppas på vackert väder idag. 😀

Om det inte regnar så kommer den här lilla trion upp till oss och gör oss sällskap till Bakluckeloppisen. 😛 Jag hade ju förstås gärna sett herrn i huset – Cico – med här också, men jag tvivlar på att det är hans grej att gå och shoppa på loppis med ett gäng fruntimmer och hundar. *s* Fast det vet man aldrig. Folk kan förvåna en mer än nånsin i mellanåt. 😀

Det skulle i allafall vara väldigt roligt om dom dök upp och man är ju dessutom sjukt nyfiken på den nya lilla familjemedlemmen som man inte har träffat än. Rena skandalen ju!  =))

 

cutecolorsplantflower3

 

Till sist, men definitivt inte minst, så råkar jag veta att min mor även har mailat och bjudit hit min älskade moster idag också, men jag vet inte om hon har fått svar ännu. Men skulle hon också ha lust att komma så skulle det verkligen bli en jätterolig dag. 😀 Så nu är det bara att hålla alla tummar och tår man har för åtminstone uppehåll idag. I värsta fall får vi väl satsa på morgondagen, eftersom Byttorps IF gått ut med informationen att Bakluckeloppisen flyttas till söndagen om det ösregnar idag.

 

cutecolorsfeecupani

 

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe och vänta på att min lilla knodd därinne i sängen behagar vakna. Men han har säkert redan hört att det regnar, vilket innebär att jag kommer få väcka honom idag också. *s*

 

Ha en fin lördag alla, och hoppas ni får något så när bra väder!

På återseende lite senare, förhoppningsvis med Bakluckeloppisfoton. 😉

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Har det blivit bättre med Loxy?
  Hoppas att ni får en sin dag idag….

 2. Cherlindrea säger:

  Pärlan: Hej vännen! Ja, tack så mycket. Han visar inga tecken alls på irritation idag, så jag hoppas att det bara var brännässlor eller något annat ofarligt.

  Vi ska ut på en liten promenad ner till en loppis i området nu, så jag hoppas regnet håller sig borta. 🙂

  Hoppas allt är väl och att du får en fin dag också.
  Kram//Indra

Kommentarer är stängda.