Allmänt

Vacker höstdag och mysig promenad!

hostprom1

***

God eftermiddag på er därute alla!

Vilken ljuvligt vacker höstdag vi har haft här idag! 😀

Själv har jag haft att göra inomhus första delen av dagen men det har varit nog så trevligt. 🙂 Jag har haft en supergo tjej här i dag som har fått nya naglar, och själv har jag fått nyklippt hår. =)) Lillasyster Nicole tittade in en sväng också och gjorde oss sällskap vid te-bordet och ja – det har helt enkelt varit en jättetrevlig dag! 🙂

***

hostprom2

***

På eftermiddagen var solen fortfarande framme även om det blivit lite kallare. Men hjärtat och jag tog lilleman med oss och gick på en skön promenad ner till sjön en liten bit från hemmet. Jag tog med mig kameran för omväxlings skull, det har blivit ovanligt lite av den biten den senaste tiden, så jag fick några foton på alla härliga höstfärger mot en knallblå himmel. 😀 Min blixt har lagt av, alltså kameran känner av när den behövs och den fälls upp, men den blixtrar inte. Jag antar att det är någon lampa som har gått i den så jag ska lämna in den till kamerabutiken nästa gång jag ska ner till stan. Jag har en extern blixt men idag behövde jag ingen blixt alls i det fina vädret. Det har varit ljusare idag än på länge tycker jag.

***

hostprom3

***

Loxy tyckte det var en härlig tur men nu sover han som en stock inrullad i sin gosefilt i soffan. 🙂 Vi åt en enkel middag när vi kom hem, en god skaldjurssoppa med räkor och lite annat gott i, och nu har maken åkt iväg på mc-mingel med kompisarna. Själv ska jag bara bädda ner mig i soffan, vila min värkande arm och göra absolut ingenting. Jag har haft ganska stora problem med armen, det verkar tyvärr bara bli värre och värre är jag rädd. Men jag hoppas och håller tummarna för att det inte ska bli lika illa som sist. Dock sov jag urkasst natten till i dag på grund av värk, så jag ska försöka vila lite i soffan nu tänkte jag.

***

hostprom4

***

Hoppas ni har haft en fin höstlördag idag i allafall och att ni får en mysig kväll. 🙂

Jag kikar kanske in lite senare om inte armen spökar för mycket, med senaste cupcakesreceptet jag bakat.

Må så gott alla och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...