Allmänt

En filmkväll för mig själv

nattikatt1

 

Hej hej därute alla!

 

Nu är det dags för mig att ge upp för den här kvällen. Ett tag trodde jag inte ens att jag skulle klara så här länge, så trött som jag var. Idag var det nämligen helt omöjligt att få någon eftermiddagsvila. Hur otroligt det än låter så dunkades det så våldsamt hos grannen att vibrationer slog igenom uppe hos oss. Så vare jag lade mig på soffan eller i sängen så stördes jag av dunkarna trots att jag knappt hörde något igenom öronpropparna. Jag vet inte vad jag ska kalla det annat än dunkar, för jag vet ju inte vad dom har för sig.

Men jag kan inte låta bli att förfäras själv när jag läser vad jag skriver. Hur normalt är det på en skala egentligen, att tvingas köpa öronproppar att bära dagligen för att kunna leva ett normalt liv i sitt hem? Jag kommer att sätta på mig dem nu i kväll när jag går och lägger mig, så kanske jag för första gången på åtskilliga veckor slipper att bli väckt klockan fem-halv sex på morgonen.

 

newmoon1

 

Så – nu har jag fått ösa ur mig lite frustration igen. 😛 Sorry om jag upprepar mig..haha!

Ikväll har jag i allafall suttit och kikat på andra filmen i Twilightserien, New moon. Jag hade egentligen tänkt titta på Eclipse ikväll också, men nu blev det för sent. Av ovan omtjatade problem så var jag tvungen att vänta till strax över 21 innan det var såpass lugnt att jag kunde sätta på filmen. Det får bli den tredje delen i morgon i stället. I värsta fall så får jag väl koppla in mina hörlurar till tv’n. Jag har sett alla filmer tidigare, men då såg jag dem på laptopen när jag låg sjuk en helg, och det var ju en otrolig skillnad att se dem på den här stora tv’n. 😀 Nu längtar jag åter igen efter att den sista filmen – Breaking dawn – ska släppas men det lär nog tyvärr dröja ett tag än. Boken är dock sjukt bra!

 

Nehepp, nu ska jag ringa och säga god natt till min älskling som är på jobbet det här dygnet och sen är det sängdags för min del.

Hoppas ni haft en mysig söndag och får en god natt. Sov så gott alla, och på återseende i morgon bitti!

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...