Allmänt

En högljudd morgon…

frukostdags12

 

Hej hej därute alla!

 

Då var det fredag igen. 😀 Den här veckan tycker jag har gått otroligt fort av nån anledning. Men ändå tycker jag inte att jag har fått så mycket gjort som jag hade velat. Jaja, så är det ibland.

Nu har lilleman fått sin frukost och själv sitter jag här och lyssnar på grannen och de galet gråtande barnen och det har jag gjort sedan tidigt i gryningen. Jag har legat lågt ett tag, efter att jag var i kontakt med hyresvärden. För det verkade faktiskt bli en liten aning lugnare då, eller i varjefall lät det som att hon försökte lugna ner sig. Men nu är allt igång som vanligt igen, vilket jag i och för sig misstänkte. Andra grannar i huset bankar för fullt i väggar och element för att få tyst på henne. Så nu får jag maila hyresvärden igen. Jag lovade honom att höra av mig efter hand och tala om hur det hela avlöpte. Men det är ju inte bara på grund av störningarna som det här är så jobbigt, utan även att lyssna på det här stackars barnen. Så nu måste jag verkligen kontakta soc, hur obehagligt jag än tycker att det är. För även om vi alla grannar är 99% övertygade om att barnen far illa, så är vi dock inte helt hundra, och det känns inte bra att dra in soc då. 🙁 Men det verkar uppenbarligen som att vi blir tvungna. 🙁

 

kontakt1

 

Förresten, appropå ingenting egentligen – kolla in vårt vägguttag i hallen. Hur skumt är inte det här då?

Det här skyddet har suttit löst jättelänge, och idag bestämde sig Håkan för att sätta fast det ordentligt. Då visar det sig att själva uttaget i väggen, under det vita höljet, är helt snett installerat i väggen. *skratt* Vad är det för stolpskott till elektriker som har satt in uttaget så här??? Det är inget som vi kan göra något åt nu, det är ju gjort när huset byggdes. Men något av det märkligaste jag har sett helt klart. 😛

 

Nåja, nu ska jag sticka ner till mamma med ett par utav överdragen till soffan. I går kväll upptäckte jag helt plötsligt att vi har fått en fläck på ena ryggdynan – svartblå, ser ut som något som har färgat av sig eller nåt likande. Varken Håkan eller jag kan komma på vad i hela friden detta kommer ifrån. Men jag vill i allafall försöka tvätta bort det så fort det bara går, och tvättstugan är inte ledig förän efter helgen. Tur att mamma har en egen tvättmaskin som man kan låna i nödfall. 😀

 

Hoppas ni får en fin dag nu alla, och må så gott!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Usch va hemskt det måste vara att höra ett barn gråta under en sån lång period och speciellt vid upprepande tillfällen.
    Hoppas allt löser sig! <3

  2. Karin säger:

    Jobbar inom skolan, jag har anmälningsplikt. Det är inte mitt jobb att avgöra om ett barn far illa eller inte. Det är soc jobb. Jag anmäler ALLTID vid misstanke om att ett barn far illa. Jag kan titta varje vårdnadshavare i ögonen som jag har anmält eftersom jag anser barnen kommer före föräldrarna. Visst en utredning av socialtjänsten är jobbig, ”skyldig som oskyldig” men de barnen som faktiskt är utsatta på olika sätt har blivit sedda. Min mardröm är att möta ett barn jag träffar nu, som vuxen som säger – Varför gjorde ni inget?
    Jag agerar på samma sätt i mitt privata liv.

Kommentarer är stängda.