Allmänt

Fredagsmiddag…

ugnsbakat1

 

Hej hej alla!

 

Hur har ni det denna sköna fredag? 😀 För det har det verkligen varit här uppe hos oss idag i allafall, ett härligt väder trots gråheten. Det har varit så milt och skönt ute så det inte är klokt, men samtidigt sådär härligt höstfriskt. En riktigt skön dag!

Jag har fått en hel del fimostavar tillskurna idag samtidigt som jag lyssnat på ljudbok, pratat med Veronica i telefon och haft mamsen på besök. 🙂 Nu har jag till och med fått en blåsa på fingret där skalpellen har legat emot hela dagen, helt sjukt. Hehe! Jaja, det får ta den tid det tar, det är ju inget som är bråttom precis. 🙂

Mitt paket med lösnaglar kom idag också, det hade blivit lite problem på vägen tydligen. Men nu har alla mina traderaköp anlänt, så nu slipper jag gå och undra om dom ska dyka upp eller inte. 😉
Nu ska jag ta och slappa lite på soffan medan middagen står i ugnen. Det blir ugnsbakade grönsaker och rotfrukter idag, och till det en grillad köttbit och lite aromsmör. Yummi! 😀 Senare ikväll ska vi ha lite fredagsmys med chips, ostbågar och coca cola. =))

 

Hoppas ni också får en mysig kväll därute, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...