Allmänt

Rosa glitter

heartnecklace1

 

Hej hej!

 

Jag måste bara visa mitt söta halsband som jag köpte under Harley-Davidson utställningen i Knalleland. 😀

Jag har inte varit så mycket för ”silver” tidigare, men blivit mer och mer förtjust i det när man ser alla dessa olika söta glittriga saker som finns. Det stora problemet är väl egentligen att jag älskar mina guldringar och aldrig tar av mig dem, och så tycker jag inte om att blanda guld och silver. Då har det inte blivit av att jag har köpt silversmycken eller silverfärgade smycken.

 

heartnecklace2

 

Men nu har jag börjat köpa mer och mer såna här söta smycken och accessoarer och det här är det senaste halsbandet i mitt smyckeskrin. Hjärtat är ganska stort, ungefär 3 cm i bredd, och kedjan löper igenom öglor på baksidan. Det är jättefint när man har en uringad top eller liknande.

 

Halsbandet kommer ifrån Glitter, 179:-

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    jättefint =)

  2. Veronica säger:

    Ja det var fint! Bling bling o rosa är alltid en bra kombination 🙂
    Kram, Virre

Kommentarer är stängda.