Allmänt

Vimsig morgon… :-P

coffeemorning1

 

God morgon på er alla gulliga!

 

Jaha, det blev en ytterst märklig natt och morgon här. Jag låg vaken till i allafall kvart i fem i morse, då tittade jag nämligen på klockan. Kvart över fem ringde Håkans larm och han gick upp. Då tänkte jag bara ligga kvar tills kaffet bryggt klart och sen gå upp och göra honom sällskap. Det var den sista tanken jag minns – tills han kom in och sa hej då innan han åkte vid sextiden. Jag brann alltså av precis när jag bestämt mig för att gå upp alltså. Och när Håkan åkt och jag beslutade mig för att sova en stund till, nu när jag ändå lyckats somna en stund – ja, då var det helt plötsligt kört igen. Så strax över sex satt jag här med kaffekoppen igen. *skratt* Det verkar som att jag till varje pris ska vara vaken ensam när jag inte kan sova. Inget sällskap för min del inte, det ska jag ju inte inbilla mig. 😛

Men nu är klockan strax nio, jag har varit uppe i snart tre timmar, och då är jag helt plötsligt toktrött igen. Lagom tills Loxy förmodligen kommer att vakna och vilja gå ut. Är det konstigt att man får migrän alltså…haha!

Jaja, jag ska i allafall lägga mig en liten stund till nu, bara tills lilleman väcker mig men sen kliver jag upp igen. Jag vill gärna se nattens händelser i OS på förmiddagen också, och jag tror att det börjar någon gång runt 11.

Hoppas ni fått sova gott i natt i allafall och att ni haft en mysig söndagsmorgon.

Jag kikar in lite senare, när jag fått ordning på sömn och vaka i rätt ordning. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...