Allmänt

En liten balkongradio… ;-)

radio2

 

Jag tror jag har tjatat om de här förut, men de är helt klart värda att nämnas igen.

Jag vill ha en sån här radio! 😛

På sommaren sitter jag jämt ute på balkongen, så länge det inte är svinkallt eller tokblåser. Balkongen blir helt enkelt ytterligare ett rum för oss sommartid. Då brukar jag ladda upp med allt jag vill ha därute, ifrån datorn, tidningar, filtar till kyliga kvällar, mjuka små kuddar i solstolarna, grill och grilltillbehör, mitt växthus och alla mina odlingar i krukor och hinkar. Och blommor i mängder förstås! 😀 Det enda som saknas därute är förstås en sån här ursöt liten radio ifrån Robert’s Radio.

De finns i mängder med färger, och har nu även kommit i läder. Men själv är jag helt förälskad i dessa tre, en helrosa, en rosenblommig och så den med lite mer naivistiska blommor. Jag har inte en aning om vilken jag skulle välja. Men det lutar dock åt den rosiga som jag också tycker ser så härligt somrig ut! 😀

Robert’s Radio har ytterligare en variant, en riktig special som jag också tycker är sjukt läcker, och det är den glittriga rhinestoneradion.

 

radio1

 

Dom skulle ju inte behöva kasta den efter mig om man säger så. 😛

Men på min blommiga, somriga balkong skulle nog ändå den rosiga passa bättre. Jag är verkligen sjukt förälskad i de här retromodellerna.

Vi får väl se om det blir en liten radio åt mig i sommar. 🙂 Nu när dagsmejan börjat här, och det droppar ifrån taken och balkongerna ovanför oss, då blir längtan till våren och sommaren ännu starkare. Snart, snart ska jag sitta därute i värmen igen, och pyssla med mitt under parasollet. 😀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vilka söta! 🙂 Synd bara att det håliga där fram har sån ful färg… :/

  2. säger:

    Åh va fina. Den rosa skulle passa mig utmärkt, jättesöt! 🙂

Kommentarer är stängda.