Allmänt

Bad hairday – bad day överhuvud taget… *s*

vissa-dagar1

 

Och det här är en sån dag…

Jisses, vad jag har varit trött idag. Jag har verkligen försökt att vila mellan varven, och jag har verkligen försökt att hålla mig sysselsatt. Men ingenting verkar bli som jag vill idag.

När jag är vaken och försöker göra lite smågrejer för att hålla mig vaken, så somnar jag bara. Mitt i vad det nu är jag håller på med. Och när jag försöker sova en stund så surrar hela huvudet av allt jag egentligen borde göra i stället för att ligga där och slappa. Det är en sån dag om ni förstår vad jag menar? Ingenting blir bra hur man än gör.

 

Nu har jag i allafall varit ute på en lite längre tur med lilleman. Dels för att själv få lite luft och kanske skingra huvudvärksdimmorna, men framför allt för Loxys skull, eftersom det är barmark på en hel del ställen, så idag kunde han faktiskt gå på en ganska bra tur utan minsta köldkramp. Det kändes förstås helt underbart! 😀

 

Men nu ska jag lägga mig i soffan en stund igen och vila lite, och sen ska jag göra i ordning några crépès med champinjonstuvning till middag. Det blir så där lite enkelt när jag är ensam hemma, då har jag ingen större lust att stå och laga någon större middag.

Vi får väl se om det blir något tv-kikande ikväll, eller om jag väljer att lägga mig tidigt så jag är lite piggare i morgon.

Hoppas ni får en mysig söndagkväll i allafall därute, vad ni nu ska hitta på.

Jag kanske återkommer lite senare om jag är vaken och pigg, men för säkerhets skull passar jag på att säga god natt nu – i fall jag brinner av för natten nu. 😉

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. ja, visst är det härligt med lite mildare väder ute (ler). Tjejerna kan äntligen gå en liten bit utanför porten.

    Jag har oxå huvudvärk, uch. Hoppas du piggar på dig snart. kram

Kommentarer är stängda.