Allmänt

Farmville & Happy Aquarium… ;-)

farmville1

 

Japp! Det här är vad jag har roat mig med de senaste typ tre timmarna. 😉 Med lite avbrott för sömnförsök förstås. *s*

Det är helt otroligt! I går natt fick jag inte sova pga lille Boss, och i natt kan jag inte sova. Är det nån som jäklas med mig eller? Jag börjar allvarligt tro på Murphys lag som Håkan är en trogen anhängare till..hehe! Han är övertygad om att allt han råkar ut för är Murphys fel. Bra att ha nån att skylla på… *skratt*

Hur som  helst, i natt har jag möblerat om hela min farm och köpt mig lite nya hus och andra prylar. Jag upptäckte att jag bara har skördat som en idiot utan att upptäcka att jag faktiskt samlat på mig lite ”pengar” också, så nu har det blivit lite struktur på min kaotiska farm. Som jag förövrigt glömmer bort sisådär en tre gånger i veckan och förlorar alla mina grödor och djuren står på knäna av…ja, allt det där man nu ska göra med dem. Samla ägg och borsta päls och massa sånt där. *s* Jag är ingen spelmänniska egentligen, (förutom Sim’s) men det här är ett lagom trevligt tidsfördriv när man är rastlös. 😀

 

lagunen1

 

Och så har jag ju mitt fina lilla akvarium förstås. 😀

Jag skulle aldrig ha skaffat det här. Jag får ju nästan ångest när jag har glömt att mata dom stackarna, och när jag tittar in hos mina ”grannar” och ser hur deras ynkliga små fiskar nästan flyter på ytan av hunger i ett grönbrunt akvarium så blir jag ju tokig! Jisses, jag måste ju för 17 lära mig att det är animerade, icke levande firrar! Haha!
Fast Happy Aquarium har faktiskt gjort mig lite sugen på ett riktigt akvarium måste jag erkänna – till Håkans stora fasa! *fniss* Men det är faktiskt väldigt vackert, det har jag alltid tyckt. Och väldigt rogivande, speciellt om man har såna där lugna, svävande fiskar, gärna med långa svepande fenor. Typ slöjstjärtar, guldfiskar och liknande. Dom tycker jag om. Och så ett litet stim med någon tetrasort. 🙂 Hmm..man kanske skulle börja operation övertalning… 😉

 

Jaja, nu ska jag göra ytterligare ett försök att vila en stund tänkte jag. Håkan ska upp om till jobbet om bara 1 1/2 timme och har jag inte somnat då så gör jag honom sällskap med morgonkaffet.

Hoppas ni sover gott därute i allafall. Klockan är ju i allafall 03.48, så antagligen gör ni det. 😉

På återseende i morgon bitti igen..eller nåt. Och fortsatt god natt! =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. veronica säger:

  god morgon jag har varit som en studsboll i natt…e det fullmåne tro? basse ska sälja sitt akvarium om det kan vara ngt utav intresse…kraam/V

 2. säger:

  Hahahahaha underbart att höra att det inte bara är jag som är lättroad.
  Tyvärr är det en besatthet, Ted blir galen på mig när jag måste ta hand om mina fiskar och mina odlingar får vi absolut inte glömma 😀

  Hoppas att allt är bra annars!!

  Massor av kramar

Kommentarer är stängda.