Allmänt Naglar Pyssel & handarbete Skönhet & hälsa

Sömnad, fika och fimostavar! :-)

sydag1

 

Hej hej alla!

 

Hoppas dagen varit bra, trots detta urtrista väder. Men det är ju höst och inte mycket annat att räkna med. Fast jag har hört att det kanske ska bli några fina dagar till så jag hoppas fortfarande på dem. 🙂

Idag blev det alltså en sydag. Jag hade ju svårt att bestämma mig i morse, vad som var viktigast att få klart, och de nya ”kläderna” till köket vägde över. Mamsen var här också, först på en fika och sen som sällskap vid symaskinen. Och hjälpte mig med den förbaskade kanten på volangen som alltid är så strulig att få till. Böjen ska man väl kanske säga. Men vi fick till det till slut. 😀 Nu är nästan första stolsöverdraget klart efter mycket pyssel. =))

 

 

fimosticks2

 

Dessutom fick jag mitt andra paket med fimosticks på posten idag, så nu har jag 200 såna här stavar att skära till. Ca 100 stycken bitar av varje stav…jisses! *s* 1 1/2 stav har jag fått tillskuret hittills. Jag lär inte ha sysselsättningsproblem den närmsta tiden precis. 😛
Jag har däremot inte fått mitt paket med lösnaglar – ännu! Och inget svar på mitt mail heller. Sånt där känns ju inte kul precis. Det har säkert blivit nåt missförstånd bara, jag har som sagt var beställt ifrån den här säljaren många gånger förut utan problem. Men det hade ju ändå varit bättre om hon svarade på mail tycker jag. Jaja, jag får avvakta till morgondagens post och är det inte med då så får jag maila igen. Tråkigt sånt där. 🙁

 

Nu ska jag i allafall inte göra nåt mer idag, utan bara luta mig tillbaka i soffan, smälta dagens pannkaksmiddag och kika på tv. 😀

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vilka häftiga stavar och härliga mönster!

  2. Oh, herregud va många! Haha, vart köper du det ifrån? billigt? 🙂 Du lär få sitta länge, hihi.
    Ha en toppenmysig fredag. Kraam

Kommentarer är stängda.