Allmänt

En riktigt regnruskig dag!

duva1

 

God förmiddag på er alla!

 

Fast god vet jag inte förstås.. Hua, vilket väder! Regnigt, ruskigt och rått! Idag är det verkligen en dag för hemmapyssel. Fast det tycker jag ju förstås att det är för det mesta.. 😉  *s* Men idag ska jag faktiskt greja lite i nagelhörnan tänkte jag. Jag fick mina första 100 fimosticks på posten igår, och det lär ta sin lilla tid att sitta och skära ut hundra bitar ur varje stav. Snacka om terapiarbete. Dock tar jag tacksamt emot sånt arbete nu, för jag vill helst bara lyssna på min ljudbok och jag måste ha något i händerna när jag gör det, annars somnar jag. 😛 Jag har aldrig varit som min bror, som bara kan ligga på en säng eller soffa och bara lyssna. Förr brukade jag alltid brodera medans jag lyssnade och en period gjorde jag smycken under tiden. Numera pysslar jag med naglar som sagt. 😀

Men jag har lite väl många projekt igång just nu, så det börjar bli dags att beta av dem en efter en nu, så jag blir klar nångång. Stolsdynorna ligger halvfärdiga vid symaskinen, kakorna från igår väntar på att bli glaserade..ja, ni ser ju. Så förmodligen blir det något mer än att lyssna idag. =))

 

Nu ska jag dock börja med att diska och fixa i ordning lite här hemma. Jag kan inte lyssna just nu ändå, eftersom Håkan håller på att borra upp min nya väggljusstake. 😀 Kommer bild sen.

Ha nu en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...