Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

En underbar dag! :-)

mysfika1

***

Hej därute i värmen alla!

Vilken helt underbar dag det har varit! 😀 Trots en del jobb i nagelrummet så har jag ändå hunnit med att sitta och njuta ute på altanen stora delar av dagen, bland annat under en supermysig fika med goa Myh som var här och fixade sina naglar idag. 🙂 Vi satt och tryckte i oss kakor som två galningar, och jag är så himla lycklig att jag har hittat nån mer som älskar kakor som jag..haha!

***

000nagel1

Jag glömde helt bort att fota Myh’s naglar idag, men hon valde en ursnygg turkosgrön glitterfärg. 🙂

I stället tänkte jag lägga upp ett par pics på två uppsättningar naglar som jag gjort i det sista, båda två med en färggelé från Light Elegance som heter No tan lines, och som blivit otroligt populär på senaste tiden. Den är ljust beige, väldigt neutral men ack så snygg! 😀 Och vill man ha något litet extra så är det riktigt fint med någon liten vit blomma eller annan dekoration på ett par av naglarna. 🙂

***

Nu ska jag luta mig bakåt i solstolen och bara njuta av den varma sommarkvällen på altanen. =))

Ha en fortsätt fin kväll alla och på återseende i morgon!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...