Allmänt

Ännu en underbar dag! :-)

tired2

Ljuvlig kväll alla därute! 🙂

Kan man annat än njuta när man kan sitta ute hela dagen, äta ute, sitta med datorn ute och pyssla och bara vara – utan blåst, regn eller kyla! 😀 Bortsett ifrån tiden i nagelrummet så har jag tillbringat varje ledig stund på altanen idag. Nja, jag har ju varit ute på lite prommisar med Loxy också, senast nu ikväll då mamsen och jag tog hundarna på en tur ner till affären och köpte glass efter middagen. 😉

Nu är jag dock urtrött och vill egentligen inget annat än att gå och lägga mig. Men klockan är bara halv åtta, lite väl tidigt kanske. Jag har ingen lust att vakna vid tre i natt och vara tokpigg. *s* Men soffan är också en härlig plats att halvslumra i framför tv’n… 😉

***

tired12

***

Loxy är också ordentligt trött ikväll. 🙂 Dels har väl värmen tagit en del på honom, han envisas ju med att ligga i solen så fort han får möjlighet. Men han har också varit ute på en hel del promenader idag, bland annat en ordentlig en i morse som nästan tog knäcken på oss båda två…haha! Kompisen Sarah kom förbi med sin jätteboxer och frågande om vi hade lust att följa med på morgonpromenad och jag hade inte en enda giltlig ursäkt till att inte göra det. *skratt* Nej, skämt åsido, det är faktiskt jättekul att gå ut och gå med de här två och vi behöver det, både Loxy och jag, men jag är helt enkelt bara så himla lat. 😛 Och både Sarah och hennes vovve har tusen gånger bättre kondis än vad vi har, min lille och jag, så efter halva deras vanliga morgontur så låg jag nästan dubbelvikt och flåsade, sjöblöt av svett. Haha!

Men även om Loxy varit trött idag så är det ju nyttigt för honom, både att röra ordentligt på sig och att umgås med stora Bobbo, så jag är alltid tacksam efter att Sarah lyckats få med mig ut. 😉

Men nu ger jag i allafall upp för idag och intar ryggläge i soffan. Kvällspromenaden är avklarad och jag behöver samla nya krafter inför morgondagens jobb i nagelrummet. 😀

Hoppas ni har haft en lika härlig dag i värmen som jag haft och att ni får en mysig kväll!

I morgon är det fredag och helgmys! 😀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...