Allmänt

En sötnöt på besök… :-)

diezel1

 

Hej hopp alla!

 

Den här söta lilla killen har jag haft besök av idag. 😀 Det är brorsans lilla Diezel som bor hos mamma över helgen, och han ska vara med oss och fira påsk i år. =)) Men han har som sagt redan varit uppe här en sväng, och det var stor glädje för både honom och Loxy att träffas. Dom är ”valpkompisar” sen förr, men har inte träffas på flera år. Men dom lekte och busade som om dom hade träffats i går. Hur kul som helst! 😀

Nu ska jag snart börja fixa i ordning det sista till påsklunchen idag. Jag kände bara att jag var tvungen att ta en liten paus och prata bort en stund i telefon med Veronica innan hon kommer hit. *skratt* Vi pratade inte på hela dagen i går, så det måste vi ta igen. Hehe!

Nej, men skämt åsido. Jag upptäckte att jag hade glömt att köpa rödbetssallad till idag, och det vill jag verkligen ha till påskbordet. Så Veronica ska ta en sväng inom Maxi och köpa det på vägen hit. Stackaren! *s* Jag hoppas verkligen att folk har handlat klart så hon slipper massa köer.

 

Nehepp, nu måste jag ta tag i mig själv. Håkan är ute på en mc-tur i det härliga vårvädret så jag har huset för mig själv. Det brukar vara bäst så. 😛

Ha nu en fortsatt fin dag alla, och en mysig påskafton!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...