Allmänt

God morgon på er alla!

inkommen1

 

God morgon på er alla!

 

Idag mår jag äntligen en liten smula bättre sedan jag blev sjuk. Det märkte jag om inte annat när jag kom upp i morse och fick tokstäda bort soporna det första jag gjorde. Haha! Jag har ju inte haft något luktsinne på ett tag så jag hade ingen aning om att det luktade så hemskt. Det låg ju knappt nåt i påsen. Måste ha varit nån liten grej som var dålig eller nåt. Håkan har ju inte varit hemma, så han har inte heller kunnat påpeka nåt. *s*

 

Jahapp, nu sitter jag i soffan i allafall, med mitt snabbkaffe. Jag har glömt köpa kaffefilter och igår orkade jag ju inte ge mig iväg till nån affär. Men som jag nämnt tidigare här så har jag köpt Mileas snabbkaffe sista tiden, och det är verkligen supergott tycker jag. Funkar hur bra som helst såna här krisgånger när riktiga kaffet är slut eller liknande.

Nu har det börjat ljusna ute, men det var bra mörkt när jag klev upp. Jag har sovit urkasst i natt av nån anledning, och det har Loxy också. Han har klivit omkring i sängen av och till hela natten och varit orolig. Kan förstås bero på att dom smällde på en hel del här i går kväll igen. Allt som inte kom upp på nyår på grund av fylla, molninghet, regn osv. sköts upp igår i stället. Hoppas det mesta är uppsmällt nu så man slipper de där plötsliga chockerna när man är ute med hunden.

 

Nu ska jag i allafall dricka upp mitt kaffe och läsa lite mail och annat innan det är dags att plocka i ordning lite här hemma.

Ha en fin dag alla, och på återseende senare!

 

weihn151

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Hundar och fyrverkerier är ingen bra kombination. Även de som vanligtvis inte är rädda för andra höga ljud kan bli väldigt skrämda. En rädd hund reagerar ju inte alltid rationellt och kan, hur snälla dom än är i vanliga fall, faktiskt bli aggressiv en sån här gång. Hos oss har vi aldrig någonsin gynnat fyrverkeriindustustrin en endaste gång.

  2. Cherlindrea säger:

    Karin W: Du har så rätt så. Påsk, valborg och nyår är hemska för oss numera. Man borde ha en stuga långt uppe i fjällen eller djupt i någon skog att fara till med sin hund dessa helger. Hur vackert jag än tycker att det är med fyrverkerier så skulle jag heller aldrig gynna denna industri. Dock tycker jag att Smällarupproret har en vettig ide, med kontrollerade fyrverkeritider. Om det är genomförbart vet jag däremot inte.

Kommentarer är stängda.