Allmänt

En hög foton ifrån Mc-expo Åhaga idag! :-)

expo1

 

Goa vänner inleder blogginlägget med massa foton från Mc-expo i Åhaga idag! 😀 Veronica och Ulle shoppar mc-tillbehör. =))

 

God kväll på er alla därute!

 

Jag är verkligen toktrött i kväll också. Det känns som jag har skrivit det varenda kväll i flera veckor nu. Men så är det, och jag är ganska säker på att det är vintern som tar knäcken på en. För jag är inte ensam om den här tröttheten har jag förstått.

Nu ligger jag i allafall och slöar på soffan, halvslumrar och tittar i mellanåt på melodifestivalen. Jag måste säga att jag tyckte det var två riktigt bra artister som gick vidare. Linda Bengtzing har jag alltid tyckt om och Nicke Borgs låt tyckte jag också om. Ska bli spännande att se hur det går i andra chansen nästa vecka.

Men från det ena tillbaka till det andra. 😉 Här kommer en hög med foton från idag. Inte alls så många som jag hade tänkt mig, men vi var heller inte där så länge. Man gick igenom mässan ganska snabbt, men framför allt blev ju lilleman trött och stressad som jag nämnde tidigare, så då åkte vi hem med honom. Men lite blev det i allafall. 😀

 

expo2

 

Inne i ”klädbutiken”.

 

expo3

 

Med risk för att jag uppfattat helt fel och blir helt utskrattad av mc-kunniga nu..hehe..men minns jag inte helt fel så är det här en Honda. Jag gillar den här av nån anledning. Vilket kanske visar sig i att det var den enda hojen förutom HD som jag fotade idag. Ja, och så några byggen i slutet. 🙂

 

expo4

 

Suktade efter en hel del snygga hd-linnen här.. 😉

 

expo5

 

expo6

 

expo7

 

expo8

 

Den här lilla rackaren blev jag superförälskad i idag! 😀 En Sportster, men i lite retrostil. Det var många, både karlar och tjejer, som stod och hängde runt den här och tyckte den var fin. En äldre snubbe funderade på att byta sin Street Bob mot en sån här i stället. 😀 Själv tyckte jag den kändes som en lite tyngre moppe och det passar mig perfekt som inte är jordens starkaste. 😛 Men samtidigt så är det ju faktiskt en 1200 så den sticker nog iväg ganska bra. 😀

 

expo9

 

Jag provsatt den förstås, och det känns som om den vore en liten smula för liten med tanke på mina långa ben. Men det skulle säkert gå att fixa genom att flytta fram fotpinnarna lite längre eller nåt. Eller också får jag kapa några centimeter ben. Jag gillar ju den! *s* 

 

expo10

 

Veronica var stencool på Wide Glide’n. 😀

 

expo11

 

I sällskap av Susanne i från HD-butiken så testade vi glatt ett gäng hojar. Jag tror det är en Street Bob som Veronica provar överst. Den var sjukt snygg, framför allt gillar jag det mattsvarta.

 

expo12

 

Danne ser lite bekymrad ut. Orolig att frugan ska beställa en HD? 😉  *skratt*

 

expo13

 

Lite ombyggen om jag inte minns fel.

 

expo14

 

En Trike ska Håkan och jag ha när vi är typ 80-90 år och inte kan hålla balansen på två hjul längre. *s* 😛

expo15

 

Den här fotade jag förra året också. Den är grymt snyggt lackerad och som synes så har den tagit hem ett gäng pokaler.

 

Det var vad jag hann med idag innan jag fick ta upp lilleman ur väskan och bära honom på armen, och då är det lite svårt att sköta kameran. 😛  Det blev inget shoppat idag i allafall. Jag kikade på några t-shirtar som jag tyckte var riktigt snygga. Men det var bara nåt okänt importmärke så jag har ingen aning om hur kvalitén är, och ändå skulle dom ha 250:- för dem. Det tyckte inte jag var några direkta mässpriser precis. Ångrade lite att jag inte köpte ett hd-linne dock, men det blir säkert nån tur till Göteborg framöver.

 

Nu ska jag krypa ner under mitt ”soff-täcke” och slumra lite och slötitta på tv. Jag funderar lite på vad grannarna har för sig idag. Ända sedan i eftermiddags så har det varit ett himla springande och dunkade där uppe. Det är kanske dags att förklara för dem hur det låter när man går med hälarna i golvet. Dom är nyinflyttade och bor dessutom högst upp, så dom kanske inte har en aning om hur det kan låta. Får väl ta ett prat med dem nån dag. Ikväll har dom kanske fest, och det måste man ju faktiskt få lov att ha i bland.

Hoppas för jisse namn bara inte att det blir några nya grannproblem. Då flyttar jag ut i nån skogskoja eller nåt. 😛

Nehepp, slumra var det ja. =)) Ha nu en jättemysig lördagskväll, både alla ni som är hemma och ni som är ute och har kul!
Återkommer jag inte ikväll så önskar jag er även en god natt och på återseende i morgon.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Vill du bli veckans blogg? kommentera en kommentar i mitt senaste inlägg att du är med 🙂 och följ mig gärna på bloglovin om du vill med 😀 kram

Kommentarer är stängda.