Allmänt

Utmanad av Angel-like! :-)

Det var längesen jag lade upp listor och svarade på frågor här på bloggen, jag tror det började avta i samma veva som ”Tjejsnack” tog en paus. Men det verkar ha blivit tokpopulärt igen för nu dräller utmaningarna och testerna in. smiley Den här gången har jag blivit utmanad av Mickan (Angel-like.com) och här nu kommer frågorna och svaren. 🙂

5 saker i min frys:

* glass

* fjärilskotletter

* pommes frites

* egenplockade äpplen & rabarber

* hallon

5 saker i min garderob:

* kläder

* handdukar

* sängkläder

* Loxy’s kläder

* gardiner

5 saker i min bil:

* en hundbur

* handdukar

* extradunk

* parkeringspengar

* paraply

5 saker i min handväska:

* minidator

* Ipod

* kalender

* plånbok

* mobiltelefon

5 personer jag utmanar:

* Cettcilia

* Mikka

* Ali

* Pinglan

* Anna

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...