Allmänt

Puppia Höst & Vinterkollektion

För ett tag sen höll jag på med ett projekt som jag nämnde lite av och till här på bloggen. Det blev inte så mycket mer sagt om det efter att det var klart, men eftersom jag själv ändå planerar att förnya Loxy’s garderob nu till hösten, så kan jag lika gärna presentera mitt lilla arbete som jag höll på med under den perioden.

puppia11

Det jag gjorde, var att på beställning från webbutiken Posh Pooches, skapa några reklamkollage med ett urval av produkter från Puppias höst- och vinterkollektion. smiley Under tiden jag satte ihop kollagen så fastnade jag för en hel del av produkterna, och vissa saker tänker jag definitivt beställa till Loxy i höst.

puppia2

Den här serien ”Bingo” är ju bara helt sjukt söt! smiley Loxy hade varit såå himla fin i en sån tröja! Jag är inte helt säker på att han skulle uppskatta det där med mössa, men ärligt talat – man vet aldrig! Han avskyr verkligen att frysa, och han brukar bli iskall om sina små florstunna öron. Riktigt kalla vinterdagar ser de nästan genomskinliga ut, och man ser blodådrorna tydligt. Å andra sidan, på den här mössan ska ju öronen sticka ut. Jag har sett mössmodeller som är sydda för hundar med upprättstående öron och jag tror han skulle uppskatta en sådan mer i såfall.

puppia3

Några fler söta tröjor. Den ljusgula längst ner är jag också lite sugen på. Den är i något slags tokmjukt och varmt material som lilleman förmodligen skulle ligga och gosa med och aldrig vilja ta av sig. Han älskar såna där mjuka saker, det har jag märkt när det gäller extra mjuka fleecefiltar och liknande.

puppia4

Klassiska Puppia-jackor. Jag har redan en svart skijacket till honom, med blå text och svart pälskantad luva, men jag har sneglat på de där längst upp till höger på bilden tidigare. Dom ser ordentligt varma ut och dessutom tycker jag dom är riktigt tuffa! Även den silverfärgade till vänster är tokcool. De längst ner till höger är lite för skrikiga i färgen för min smak, men annars så gillar jag stilen på dem. De ser riktigt varma och tjocka ut. Och samtidigt mjuka och följsamma – riktigt bekväma för hunden.

puppia5

Några tuffa selar i nya färger och mönster. Den röda ser så där riktigt varm och nästan lite ”julig” ut tycker jag. =)) Men jag gillar nog den blå mer, rent utseendemässigt. Sen tycker jag om de till vänster, längst upp. De är i ett kraftigare tyg än Loxy’s nuvarande Puppiasele, som ju är lite mera en sommarsele. Dessutom är de kantade runt halsen med teddypäls. Riktigt varmt och skönt till vintern.

puppia6

Pastel är väl egentligen inte det första set man tänker på att köpa till hösten/vintern, men jag tyckte om de där babyrosa/babyblå färgerna. smiley Sen kan jag tänka mig att modellen längst ner till vänster kan vara riktigt bekväm att bära, den är ju mer som en väst än en sele. Men skulle jag köpa en sån här med matchande koppel, så blir det nog liggande i garderoben i väntan på våren. Sött var det i allafall, tycker jag. 🙂

puppia7

Några nya bärväskor att välja bland. Jag har egentligen alldeles för många redan och måste redan som det är nu, göra mig av med några av dem. Men skulle jag välja en väska här, så skulle det definitivt bli den längst upp till höger i bild. Riktigt snygg tycker jag, och jag gillar mockastuket. De längst upp till vänster påminner väldigt mycket om transportväskan jag köpte inför flygresan i somras.

puppia8

Gosiga bäddar kan man bara inte ha för många av. smiley Puppia gör helt underbara hundsängar och jag kan knappt gå in i en butik som säljer deras produkter utan att komma ut med en bädd. *s* Men just nu har jag hundsängsköpstopp. *skratt* Men jag kan i och för sig förstå det. smiley Vi har väl i snitt 2 bäddar per rum här hemma, och även om Loxy tycker väldigt mycket om dem, så ligger han allra helst i soffan eller sängen med oss ändå. Men den rosarutiga bädden längst ner till vänster… ja, dom hade ju inte behövt kasta den efter mig om man säger så… *s*

Samtliga produkter här går att beställa från Posh Pooches.se. Gå in på deras websida och kika runt bland alla härliga höst- och vinternyheter, tävla i fototävlingen om fina priser och häng med i det senaste på bloggen. Missa inte heller kategorin ”Skynda & Fynda” där du kan göra riktigt bra klipp av t.ex. utgående varor och produkter.

Nu ska jag kolla runt lite, och se om jag hittar en ny vintertröja till Lilleman. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...