Allmänt

Frihet!

Eftersom Loxy, som nämt tidigare, är extremt rymningsbenägen, så vågar jag ju tyvärr aldrig låta honom springa lös. Men nu har han äntligen fått rusa av sig ordentligt! smiley

I våra vänner Flemming & Marias trädgård kan han springa precis hur mycket som helst, eftersom ”trädgården” som storleksmässigt är som en mindre park, är totalt inhägnad med över meterhöga stängsel. Jag tror inte att Loxy ens har varit ute vid staketgränserna någongång, för tomten är så stor att man inte ens ser staketen som på de flesta ställen döljs av skog. Denna inhängning av tomten känns ganska vettig, då de bor precis ”vägg i vägg” med Borås Djurpark och kanske inte gärna vill ha besök av diverse tropiska djur på rymmen. smiley

Loxy var ju förstås salig, och jag hoppas innerligen att denna möjlighet att få rasa av sig, tilllsammans med träning, kan få honom att bli mindre rymningsbenägen.

Värmen gör naturligtvis sitt till, men efter en halvtimmes tokbus så var Lilleman ur spel resten av kvällen. Men lite fina foton lyckades jag i allafall knäppa på honom. Utan eftersläpande koppel, för en gångs skull. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en fortsatt underbar sommardag, önskar Lyckliga Loxy! smiley

// Indra – Lika lycklig som min vovve! smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...