Allmänt

Fika efter mässan idag!

fikadag4

Hej på er därute!

Det blev en riktigt mysig fikastund här hemma hos oss efter mässan idag. Peter och Jenny kom strax efter oss och det blev lite kaffe, te och nybakad silviakaka. 😀 Och lite andra småkakor såklart.

fikadag3

Sedan blev det massa prat om allt ifrån motorcyklar och hundvalpar till katter och bröllop. 😛 Det senaste bröllopet, som jag har i färskast minne, är just Peter och Jennys och de hade en massa fina ideer som jag gärna lånar och gör min grej av. 😀
Sedan hjälpte Jenny mig med fotografering av mig i mina nya mc-byxor. Jag lägger upp det lite senare.

fikadag11

Loxy var jättetrött efter dagens mäss-besök. Han blev varm i väskan, något han aldrig brukar bli annars, så jag plockade ur honom och så fick han sitta på armen i stället. Men det har varit en långsam vinter och inte speciellt mycket aktiviteter så det blev nog lite för mycket för honom idag. Nu sover han dock gott efter en skön promenad i det milda vädret.

Någon som i stället ville ha – och fick – massa uppmärksamhet idag var Sassie. 😀 Det var ju kattälskare vi hade på besök idag och det kände väl Sassie på sig. =))

fikadag21

Sötnöten norpade Peters plats i soffan och tiggde gos och det fick han. 😛 Sedan förflyttade vi oss till soffan och kikade på lite foton och annat. Men nu har de åkt hemåt och vi ska vila lite innan det är dags för Håkan att ge sig iväg. Han ska hem till kompisen för deras whiskeykväll, men själv stannar jag hemma. Vi har ingen hundvakt ikväll så det är inte så mycket att göra, men jag är ganska trött så det gör faktiskt inte mig nånting. Gänget ska ut ikväll och det hade förstås varit roligt att träffa dem. Men det kommer fler tillfällen, då jag både är piggare och har hundvakt. 🙂

Nu ska jag vila lite i allafall. Ha en kanoneftermiddag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...