Allmänt

Nominerad till Brillante Weblog Premio 2008! =))

Ett varmt tack till Pinglan, som nominerat mig idag till den här fina

award1

Jag blev verkligen jätteglad vännen! smiley Nu är det min tur att låta den gå vidare, (ett litet krav.. 😉 genom att nominera 7 av mina favoritbloggar. Det var ingen lätt uppgift! Men jag har valt ut de bloggar som jag besöker dagligen, ofta flera gånger om dagen, och ett par nya bloggar som jag tycker om och har haft mycket utbyte av. Ni andra som inte blir nominerade idag är förstås precis lika bra, men tyvärr fick man ju inte välja ut fler än sju stycken, jag skulle nog ha behövt minst 30 nomineringar att dela ut. smiley

De bloggar jag nominerar idag är följande:

Cettcilias Klotter, Angel-like, Rocki’s blogg, Princess Conzuela, Blixman blogg, Snusans Inredningsblogg och Fridas blogg.

Allihopa jättetrevliga och engagerade bloggare med massa roliga och intressanta saker att läsa och vackra bilder och foton att titta på.

Tag gärna med er loggan till er egen blogg.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...