Allmänt

Mc-turen till 2åker & fotosessionen med Rydell&Quick! =))

2aker1

Som jag berättade i går, så kunde jag ju inte följa med på gårdagens tur till Tvååker och 4Sigt’s kickoff, och det var ju förstås urtråkigt. Men det var ändå jättekul för klubben och kompisarna runt om som hade en jättetrevlig tur och kul pratstund och fotosession med Christer Rydell & Malin Quick på kickoffen. Det fotades friskt av vårat folk också naturligtvis och här är några av de foton som Håkan och Jonas tog. smiley

Alla tyckte att det var en jättekul grej att göra, och trots att turen var ganska lång (ca11 mil enkel resa) så gick allt jättebra. Tyvärr var det en av killarna som inte kom med, hans hoj strulade redan när dom skulle åka. Men hellre då, än utefter vägen – kanske flera mil hemifrån. Men jättetrist var det ju förstås för honom också. Det enda jag är tacksam för att jag slapp, är sista biten av hemresan. *s* Håkan var ganska stelfrusen när han dök upp här hemma sent på kvällen, och efter vad jag har förstått av de andra, så var han knappast ensam om det. smiley

Nu ska jag fixa upp alla fotona på Hräsvelgs hemsida också. Det ska bli kul att se hur fotona blev som Rydell&Quicks fotograf tog sen också. Hoppas att dom uppdaterar sin website snart. 🙂

2aker18

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...