Djur

Morgon med Kurre Ekorre! =))

morgonblad1

…på er allihopa! smiley Eller god förmiddag snarare.. smiley Hoppas natten har varit bra? Själv har jag varit i farten halva natten ungefär. *s* Jag har, som jag misstänkte, hamnat i en sömnlöshetsperiod igen och då är det ingen idé att ligga och glo i taket timme efter timme. Så jag satt uppe och spånade på lite nya bloggidéer som jag kanske kommer att förverkliga här framöver. Vi får se. 🙂

Men jag har inte suttit och spånat ända tills nu, så det är inte därför jag är så sen med mitt morgoninlägg. Håkan och jag satt nämligen på balkongen med kaffekopparna i morse och som vanligt hade vi sällskap i tallarna precis utanför, av våran lille vän Kurre som bor här i faggorna. smiley Han har fullt upp nu, med att leta bomaterial och samla mat inför vintern, men han hinner förstås med lite fikapauser och lekstunder då och då också, och idag hann jag äntligen in efter kameran när han höll sig någorlunda stilla. Annars brukar man knappt kunna fånga honom med blicken ens, än mindre med en kameralins. *s* Här kommer i allafall några av morgonens bilder. Ljuset är inte alldeles bra, eftersom jag fick zooma in såpass mycket och mitt objektiv inte är så ljusstarkt som jag skulle önska. Men några pix blev det i allafall. smiley

kurre2

 

Kurre äter frukost. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kurre3

 

Lite morgonyoga… 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kurre4

 

 

Frukost var gott, vi tar en till… 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

kurre5

 

Va..? Händer det nåt i mitt träd??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kurre6

 

 

Nej, det var nog inget

 

 

 

 

 

 

 

kurre7

 

Dags för morgontoaletten

 

 

 

 

 

 

 

 

kurre8

 

 

Nej nu…! Det är nåt däruppe!

 

 

 

 

 

 

 

 

kurre9

 

 

Vad? Är det din grej som låter? Spionerar du på mig??

 

 

 

 

 

 

 

kurre10

 

 

Glöm det! Jag drar nu!

 

 

 

 

 

 

 

Och det var allt från min morgon med Kurre & kameran. smiley Ha en fin dag alla och på återseende lite senare.

kurre11

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...