Djur

PellisPricken!

Ja, Elliot heter han ju egentligen, men till mamsens stora fasa, så döpte jag ganska snabbt om honom till Pellisen eller Pellispricken, som jag tyckte passade såå himla mycket bättre på den där tokiga lilla spelevinken! smiley

I dag får han i varjefall illustrera min längtan efter sommaren, med sol, blommor och värme och härligt uteliv med vovvarna!

Elliot är ett svart litet yrväder på lite mer än 1 år av rasen toypudel. Möjligtvis kan han vara en mycket liten dvärgpudel, vilket vi kommer att få klarhet i vid nästa vettkontroll med mätning. Men vad spelar någon centimeter hit eller dit för roll? Elliot kommer inte ställas ut, han kommer inte gå i avel. Han är bara en helt underbar, tillgiven och gosig sällskapshund, och min mammas allra bästa vän, tillsammans med hennes två kissar Gosan & Smulan.

Elliot och hans enda bror kom till världen på en liten kennel i Trollhättan, och hans mamma är en pyttesöt liten toytik som heter Mireya. För tillfället kommer jag faktiskt inte ihåg vad pappan heter, men däremot har han en toksöt morfar, en liten kritvit toypojke som heter Lilleman.

Man kan inte bli annat än glad när man träffar Pellisen. Han är som en liten studsboll, mer i luften än på backen, och han ska pussas heeela tiden! smiley Dessutom är han oerhört lättlärd, så jag förstår mycket väl varför de valde att använda bl a pudlar på cirkusar, i varjefall om alla är som Elliot. Olika tricks tycker han är urkul och han är jättesnabb i tanken.

Förhoppningsvis kommer mamma igång med agilityträning nu i vår, för det tror jag skulle passa det där överenergiska lilla trollet alldeles perfekt!

Mer om PellisPricken längre fram förstås! Men idag får han bara sitta och vara söt och göra min längtan till värmen och sommaren ännu starkare.

 

//Indra – med en oerhörd kärlek till denna lilla pudel

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...