Inredning & design Inspiration

Vackra gardiner från Sovtex.se! :-)

hiss-rubrik1

*

Hej hej därute alla!

Hoppas dagen varit bra så här långt. 🙂 Jag har fått ta det lugnt ännu en dag, men nacken har också blivit mycket bättre, så i morgon hoppas jag på en någorlunda smärtfri dag.

Min plötsliga lediga tid strandsatt i soffan har jag ägnat åt att titta efter nya saker till lägenheten. Vi kommer att satsa helt och fullt på den lantliga shabby chic-stilen från och med nu, och det är mycket som ska bytas ut och köpas in. En sak som jag länge tänkt köpa är nya gardiner, och jag älskar de vita varianterna med någon form av text på, på latin, franska eller liknande. Till köket ska jag ha längder, eventuellt knytbandslängder och en kappa eller hissgardin i matchande stil. I nagelrummet har jag länge varit ute efter en hissgardin med knytband, vit också såklart. På Sovtex.se, där jag har lånat bilderna, finns massor av fina gardiner i olika stilar, och där finns även en hel speciell avdelning för just shabby chic-stil. Me like! 😀

hiss-rubrik4

*

De här knytbandslängderna tycker jag är superfina!! De skulle passa perfekt nere i köket till balkongdörren och fönstren där. Här ser det ut som det sitter en rullgardin bakom längderna och det är också jättefint tycker jag. Men i köket tror jag inte jag kommer att sätta upp rullgardiner. Däremot skulle det passa jättebra i sovrummet. Där har jag tunna gardiner för hela fönstren just nu, eftersom det inte finns vare sig persienner eller rullgardiner där, så insynen är stor och nattetid lyser alla lampor utanför rakt in i rummet.

*

hiss3

*

Den här hissgardinen hade varit tokfin i mitt nagelrum! 😀 Det är ett ganska litet fönster där, så längder som jag har nu är inte det bästa alternativet. Jag skulle vilja ha det ljusare och öppnare och då passar nog en sån här kanonbra! 🙂

*

hiss-rubrik5

*

Det enda tillfället på året då jag verkligen känner för lite färg är dock runt jul. Den här kombon tyckte jag var såå fin!! Den skulle också passa bra i köket och med dessa underbara matchande kuddarna i kökssoffan. 😀

hiss5

*

Nu ska jag kolla vidare och välja ut lite olika saker till lägenheten. Vardagsrumsfönstren är fortfarande en utmaning. Tre stycken tre meter långa men bara 70 cm höga fönster på rad efter varandra, och likadana på andra sidan rummet. Vad gör man med dem liksom? *s*

Ha en fortsatt fin dag alla! Jag återkommer lite senare, med lite ”dagens hemleverans” hehe! 😉

Alla foton är lånade ifrån Sovtex.se

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...