Naglar Personligt Skönhet & hälsa

Senaste nageldesignen och lite småprat…

newnails2

 

God kväll på er alla!

 

Jaha, den här dagen fortsatte – och slutade – i soffan. *s* Jag känner att jag har gnällt alldeles för mycket den sista tiden, över huvudvärk, migrän och allt som hör till det, så jag har knappt velat säga något mer för att inte framstå som värsta hypokondrikern. 😉
Men alla som läser min blogg vet ju om att jag även har en värksjukdom, Fibromyalgi, utöver de neurologiska problemen med migrän och epilepsi. Och de här extremt kalla dagarna har värken nästan tagit livet av mig. Självklart inte – men det känns verkligen nästan så, och det tar på både humör och energi. Därför har det inte blivit så mycket gjort den här tiden, varken med bloggen eller allt annat som jag vanligtvis brukar pyssla med här hemma – bakning, nageldekorering och alla andra idéer jag brukar ha. Jag har mestadels av tiden fått ta hand om mig själv i stället för att försöka lindra värken.

Bara så ni vet, ifall tanken har slagit er att jag varken bloggat mycket eller kommenterat på era bloggar den sista tiden. Det är bara en liten svacka, jag har varit där förr. Så fort termometern kryper uppåt igen brukar de positiva förändringarna komma snabbt. Och då är jag snart tillbaka i mina gamla spår igen. Hoppas ni har förståelse för det och förhoppningsvis finns kvar när jag är tillbaka som vanligt igen. 🙂

 

I allafall – jag tänkte avsluta den här dagen med en liten bild på min näst senaste nageluppsättning som jag gjorde för ca en vecka sedan.
De här är grundlackade i ett svagt rosabeige lack i två omgångar. På tippen har jag först applicerat ett ljust rött glitter i pulverform och sedan lagt några drag med pensel över glittret med ett mörkt rosa glitterlack för att få den blandade effekten.

I skarven mellan färgfälten har jag satt en större rhinstone i mörkt lila och kantat denna med mindre klara rhinstones.

Hela nageln är sedan överlackad med ett transparent topcoat för att försegla och skydda dekoren.

 

***

 

ljus9

 

Men nu ska jag kika klart på ”A Beautiful mind” på 4:an, (om jag orkar) innan det är dags för mig att krypa i säng och hoppas på en bättre dag i morgon.

Jag hoppas igen att ni har förståelse för om jag inte har svarat på kommentarer, mail eller annat och att ni nu förstår varför. Jag ska försöka komma ikapp mig så fort jag är bättre. För jag är så glad för alla hälsningar och kommentarer som ändå ramlar in varje dag från er, trots att jag bloggar och läser så lite just nu.

Tack så mycket för dem sötaste ni! cutecolorsloveicon11

 

Må nu så jättegott alla kära läsare och ha en fortsatt fin kväll och natt.

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Nu är det inte roligt att ha fibro, har du någon elektrisk värmedyna?

  2. säger:

    Ska absolut inte sluta läsa din blogg, den tillhör numera min vardag. Sitta med en kopp te eller kaffe och läsa favorit bloggarna = avkoppling och en bra start på dagen 😀

    Hoppas att du får må bättre idag.

    Massor av kramar

  3. säger:

    jättefint =)

Kommentarer är stängda.