Naglar Skönhet & hälsa

Dagens inköp (eller gårdagens…*s*) Nya nageldekorationer

pearlsnew2

 

Hej därute!

 

Tänkte jag skulle ta mig en liten paus ifrån nagelpysslandet och kika in här en sväng. 🙂

Jag har precis gjort klart en ny nageluppsättning och börjat på en till. Jag fick ju lite nya saker från Melba.se igår, och vanligtvis brukar jag inte kunna hålla mig en hel dag innan jag testar nyheterna. *s* Men igår orkade jag bara inte efter all städning, strykning m.m.

Men idag har jag som sagt provat lite av nyheterna. 😀 Det som kom ifrån Melba igår är dessa två hjul med olika stenar och pärlor. Ett hjul med rhinstones i olika färger. Jag hade redan ett sånt här, men dels började det tryta lite på vissa färger och dels var det en aning nyansskillnad i mellan dem. Det här senaste från Melba hade mycket snyggare och klarare färger så det blir därifrån jag beställer dessa härdanefter.

Det andra hjulet består av yttepytteminismå pärlor i blandade färger. Jag hade en hel del pärlor innan också, men fördelen med dessa är att dom är halva, och därmed mycket lättare att applicera och behålla på naglarna. Idag har jag bland annat använt de mörkt aprikosa pärlorna på en uppsättning dekorerade naglar. Jag har inte hunnit fota dem ännu, men de kommer senare.

 

pearlsnew1

 

Den tredje dekorationen från Melba var inte dem här på bilden men nästan. 😛 De här pärlrosetterna ovan beställde jag för ett bra tag sedan, det var såna här jag hade på mina julnaglar. Tyvärr fanns inte bilden kvar på Melba, jag antar att dom är slutsålda, men de jag beställde nu var likadana fast i massor av blandade färger. Idag har jag använt aprikosa rosetter tillsammans med pärlorna ovan i samma färg. Det retar mig att jag inte beställde fler paket av de här rosetterna. Jag hade en tanke på det men så hoppade jag över det. Och så var dom borta idag. Men förhoppningsvis får dom in dem igen. Jag bara älskar de här! 😀

 

Nu är det bara att fortsätta vänta på paketet från Traderaköpet. Det jag väntar på därifrån är dessa.. 😀

 

pearlsnew3

 

Tre lådor med 12 burkar i varje av olika typer av löst glitter, både i färg och form. Jag har en sån här låda redan, med glitter i vanlig pulverform eller vad man nu ska kalla det. Men de här är alltså lite ”större” bitar. Jisses, vad jag är bra på att förklara…haha! Jaja, ni ser ju hur de ser ut. 😛 Hur som helst, jag hoppas de kommer snart för jag börjar bli en smula trött på att vänta. Synd det här, för man kommer ju dra sig för att beställa därifrån igen efter det här.

 

Nu ska jag vila en liten stund och sen ska jag hämta Pellispricken hos mamma. Han ska vara här några timmar idag när mamsen hjälper till med brorsans flytt.

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    oj så mycket saker 🙂

  2. massa fint till naglarna just nu har jag tippen i turkost glitter riktigt nice =) Jag skall göra om dem på söndag nästa vecka =)

Kommentarer är stängda.