Naglar Skönhet & hälsa

Nageldekor med silverstjärnor…

naglar-deko5

 

Nu är jag klar med den sista nageln på denna handen – och det var den svåraste. Inte bara för att det var lillfingernageln och att den är så liten, utan även för att den är gjord för att man ska kunna öva sig på att bygga gelénaglar på nagelbitare. Dessutom satte jag grundnageln på ”tredje knäppet”, ganska djupt alltså, för att även öva på själva filningen av svårare naglar.

Men här är den i allafall, och eftersom jag har kört på mycket grått och silver innan så gjorde jag det även med den här sista.

Jag delade nageln på längden den här gången, med det antracitgrå lacket på ena halvan och det glittriga silverlacket på den andra.

I skarven mellan de två färgerna har jag lagt en rad med silverstjärnor och små silverpärlor i mellan. Hela dekorationen är sedan förseglad med ett högblankt ofärgat överlack.

Som vanligt är det idiotsvårt att få till fotona utan att allt flyter ihop pga blixten i glittret. Jag får nog börja fota dem i fönstret i stället, utan blixt och efter att jag tagit av dem ifrån Nail Trainern.

 

Nu ska alla naglar plockas av ifrån Nail Trainern och nya grundnaglar sättas på. Sen är det dags för övning av gelébygge igen. 🙂

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    snyggt!!! Synd att du bor så långt bort, annars skulle jag anlita dig på studs!! Ha en bra dag!!

Kommentarer är stängda.