Naglar Skönhet & hälsa

Nya nagelsetet på plats! :-)

naglar-rosaprickar2

 

Hej hopp!

 

Nu sitter naglarna på plats. Den här längden är verkligen absolut superpraktiskt om jag inte vill känna av minsta lilla begränsning av naglarna. De är så lika mina egna att jag inte ens känner att jag har lösnaglar på. Det enda som man kanske får tänka en liten smula på är de större dekorationerna, som till exempel rosetterna i det här fallet, som kan fastna i olika saker – kläder och liknande – och ryckas loss. Men jag har aldrig haft några problem med det. Det handlar väl även till stor del om hur väl man fäster dem och sedan förseglar appliceringen efteråt. Jag kan lägga på ett topcoat med ett par-tre dagars mellanrum för att vara säker på att jag får behålla alla pärlor och andra dekorationer. 🙂 Så trots att jag ofta fastnar med naglarna – eller snarare dekorationerna – mellan datortangenterna när jag råkar slinka ner i mellan ibland så har jag ännu aldrig tappat något där. =))

 

naglar-rosaprickar3

 

Jag trivs i allafall superbra med de här naglarna, både längden och designen. Som vardagsnaglar är dom perfekta, speciellt när man håller på med så mycket pyssel, bakning och liknande som jag gör, men ändå vill ha fina naglar. Vid andra, mer speciella tillfällen, kan det ju vara lite roligare med längre naglar än så här. 😀

 

Ha nu en fortsatt fin eftermiddag alla, och på återseende fram emot kvällen. Nu ska jag ta mig en liten middagsvila på soffan. =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

  1. säger:

    blev kanon bra ju 😀

  2. säger:

    Vilka fina naglar! Var köper man rosetterna?

  3. säger:

    Tusen tack vännen! Är så glad och stolt att allting gått så fint och fungerat hyfsat smärtfritt =P. Men måste bara säga att det var ett riktigt härligt nagelset du fått på fingrarna! Super läckert! Mina fixar jag bara med lack nu förtiden sen jag gick hem för mammaledighet så har äntligen mina naglar bestämt sig för att växa ut igen =P.

    Hoppas allting är fint i Borås!
    /Carin

  4. säger:

    Häftigt!

  5. säger:

    Hej :)Länge sedan….. Otroligt snygga naglar !! Jättefint 🙂

Kommentarer är stängda.