Allmänt

Morgon i fårhagen…

morgonlamm1

 

Ja, god morgon på er därute alla!

 

Vi har precis kommit in ifrån morgonturen, Loxy och jag, där vi passade på att hälsa på invånarna i fårhagen bakom vårt hus. Eller ja, så nära man nu kan komma en hälsning mellan livrädda får och en vrålande chihuahua… Nej, skämt åsido, dom är faktiskt riktigt tama vid den här tiden på året, för då har dom gått här hela sommaren och vant sig vid alla, både folk och fä, som springer förbi deras hage hela tiden. Promenadvägarna här i området går nämligen förbi hagen på alla håll och kanter.

Och Loxy har troligtvis vant sig vid dom här ulliga sakerna och insett att det inte är några hundar som tänker utmana honom, för han skäller faktiskt aldrig på fåren. Tur det – för hur tama dom än är så..ja, får är får och så fort någon plötsligt händer så far dom åt alla håll och kanter. 😛 Lattjo djur det där. 😉

 

Men nu är vi alltså hemma igen och jag ska sätta igång med lite hemmapyssel här. Men först ska jag skicka några mail, kolla av alla måste-saker och ta mig en kopp kaffe till.

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Fotona är tagna av min mamma.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...