Allmänt

Äntligen en hel natts sömn!

tecknad-morgon1

 

Ja, en sån här morgon hade jag hellre velat vakna till idag. 🙂 Men det snöar ute igen, och jag har en känsla av att vi får dras med det här vädret ett bra tag till innan vårtecknen börjar visa sig. Det blev en riktigt tuff vinter i år.

 

Hur som helst, god förmiddag på er får jag väl nästan säga nu. 😛

Jag har sovit HELA natten! 😀 Men det värsta är att jag sov nästan hela dagen igår också. *S* Jag slocknade av på soffan nångång under tidig eftermiddag och sen sov jag tills det var dags att gå och lägga sig. Rolig dag, verkligen… *s* Men det var ju uppenbarligen behövligt, eftersom jag inte hade minsta problem att sova på natten också.

Så idag känner jag mig äntligen en smula piggare, och nu hoppas jag verkligen att jag har kommit ur skovet för den här gången.

 

Idag tänkte jag fixa lite med nageldekorationerna som kom ifrån Melba igår. 😀 Jag beställde såna där pinnar som man får skära till själv..ehh..ja, det var inte så lätt att förklara. Hehe! Visar senare. 😀

 

Men nu ska jag först och främst fixa lite här hemma och så ska lilleman få komma ut på en tur innan det blir för dåligt väder.

Må så gott alla och ha en fin dag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    Hej vännen

    skönt att se att du fått sova.
    john blund träffade äntligen rätt ;-D
    skicka hit honom om du ser han, Kram /V

Kommentarer är stängda.